Qui som, on som i per què hi som?

A Contra Vent va néixer el juny de 2008, amb la intenció de convertir-se en un referent del periodisme literari català. I de l´humor.

Endinsar-se per les hemeroteques dels diaris i magazins catalans (incloses les publicacions de l´exili) és obrir la porta d´una habitació que estava tancada en la millor llibreria de la ciutat. Sovint ens havíem preguntat quants volums de les millors obres de la literatura catalana no es podrien omplir amb la recopilació de tants treballs. Ara, amb A Contra Vent, volem trobar-hi les respostes.

Comencem amb dues col·leccions: "Periodisme" i "Els altres clàssics". Si som capaços de navegar a contra vent, aviat s´hi sumaran noves propostes d´assaig i de narrativa d´humor d´autors estrangers, traduïts al català.

Estem disposats a assumir riscos. No acceptarem perdre la nostra independència. Comptem amb els nostres lectors per fer-ho possible.

Vostès, lectors, són la nostra raó d´ésser. A Contra Vent no va adreçat a quatre erudits, sinó que es planteja arribar a tothom. Per això els necessitem molt a prop, criticant-nos, suggerint-nos nous títols, comentant el que vulguin. Només així podrem arribar a port.

El nostre domicili social es troba a Barcelona, Av. Príncep d´Astúries, 31. 08012 Barcelona.

Distribuïm els nostres llibres arreu dels Països Catalans.

 

 

© a contra vent 2008