Unes ales cap a on

“Potser un mot segueix a un altre. Potser un dia s’acaba per no fer-se infinit. Potser un pensament mai no s’acosta de debò, perquè no és mai meu. Escric el present i em diu paraules d’un dia que fou amor, uns gestos de nen, un teatre, un tal Descartes, una ofrena musical de fons, el pensament del que cap paraula no em diu, i que seria angoixa si no estigués viu. Vull escriure el que no vull per a cap raó, ni certa ni misteriosa, sinó com tot el que encara no està creat.

En aquest llibre hi trobareu bellesa, però que serveix per dir, per fer explícit, i no pas per amagar. El resultat és extraordinari, perquè ens fa possible de pensar que no estem sols. En el moment més difícil per al cos d’una dona, al davant del perill extrem, Anna Carreras no judica però no concedeix, no es queixa però no passa res per alt, i així ens fa avinent la vida: la vida real, no la imaginada. I li ho agraïm, perquè amb testimoniatges així, tot val la pena.” Antoni Vicens

 

L'autora

Anna carreras és escriptora i filòloga. Ha publicat les novel·les Camisa de foc i Tot serà blanc i ha traduït Anaïs Nin. Té estudis sobre l’art de la postmodernitat.

 

© a contra vent 2008